Zonder zorgen online een podcast opnemen met jouw bedrijf

Amsterdam, New York, Londen of Parijs. Verbind met mensen over de hele wereld.

Online Podcast Studio

Eén service voor het online opnemen, monteren en verspreiden van jouw podcast. Manage jij de inhoud, managen wij de rest.

Neem contact op

Zonder grenzen

Tegenwoordig hoeven we niet meer aan één tafel te zitten om een gesprek te voeren. En dus ook niet meer om een podcast op te nemen. We helpen je om te verbinden met mensen over de hele wereld om kennis, inspiratie en verhalen te delen met iedereen. Waar dan ook ter wereld.

Inspireer

Ga in gesprek met inspirerende personen binnen je bedrijf. Interview bijvoorbeeld leiders over de hele wereld en inspireer huidige of potentiële medewerkers.

Deel kennis

Kennis zit overal. Op deze manier kun je deze toegankelijk maken voor iedereen binnen of buiten je bedrijf zonder één landsgrens over te steken.

Hoogwaardige opnames

Niet iedereen heeft professionele opname apparatuur in huis. Ook wil niemand naar een podcast met slechte opname kwaliteit luisteren. Op blikkerig en dun geluid zit niemand te wachten.

Microfoon en koptelefoon

Iedere spreker krijgt door ons een microfoon en koptelefoon toegestuurd. Zo klinkt iedereen alsof ze in een professionele studio zitten. Waar dan ook ter wereld.

Online recording platform

Je krijgt toegang tot een opname platform wat in de hoogste kwaliteit remote opnames maakt. Geen blikkerige mp3'tjes maar studio kwaliteit.

Persoonlijke begeleiding

Omdat we willen dat jij je kunt focussen op de inhoud en het gesprek zorgen we dat er een persoonlijke podcast manager voor je klaarstaat.

Manage jij de inhoud

Wij zorgen ervoor dat er een persoonlijke podcast manager voor je klaarstaat om de opnames te begeleiden en te monteren.

managen wij de rest.

Zo kun jij je managen op de inhoud en regelen wij de rest.

Voor een vast bedrag per maand

1 tot 4 per maand

Veel te vertellen? Breng met jouw bedrijf 1 tot wel 4 podcast afleveringen per maand uit.

Alles geregeld

Voor een vast bedrag per maand is alles geregeld. Remote recording platform, microfoons, koptelefoons, montage en een eigen technicus die begeleid.


Platform

Met toegang tot een professioneel remote recording platform wordt online podcasten even makkelijk als een koffietje doen.

All set up

Wij zorgen ervoor dat jij en jouw gasten een microfoon en koptelefoon krijgen waarmee ze perfect klinken. Waar dan ook ter wereld.

Kant en klaar

Ook de montage en mixage van alle afleveringen wordt door gedaan. We leveren je een compleet eindproduct af.

Ondersteuning

Een persoonlijke podcast manager die de opname begeleidt en altijd klaarstaat voor al je vragen.

Benieuwd?

Online kennis maken? Neem dan contact met ons op.

Plan een online meeting